Картонска машина за тркалање - www.hdtekstil.com


umityilmaz224310 · 7 ay önce
Производство на машини за производство на текстилни машини „HD MAKİNA“ (Makedon)
   Нашата компанија работи во центарот на Бурса.
До денес во 2007 година, ние произведуваме домашна и меѓународна машина за текстил.
Нашата компанија исто така обезбедува услуги за одржување и монтажа на услуги за сите машини за текстил.
Машините што ги произведуваме нашата компанија;
  * Машина за контрола на мерачот на ткаенина
  * Машина за контрола на квалитетот на ткаенината
  * Машина за ткаење ткаенини
  * Машина за преклопување на ткаенини (машина за преклопување тапани за 2 и 4)
  * Машина за инспекција на метал од ткаенина
  * Машина за тркалање ткаенини
  * Машина за шиење на олово за завеси
  * Бродска машина за сечење купони
    * Машина за завиткување, лентирање и истегнување на ткаенини
  * Машина за сечење на должина на отпор (за ткаенини со шал-знаме-знаме-шал)
  * Машина за ролни од картон Ролик
  * Подлога со перфорирана машина за хартија
  * Машина за брусење крпа
  * Машина за сечење на табели во боја
  * Машина за печатење со ротација
 Фејсбук  : https://www.facebook.com/hdgurupturkey
Youtube  : https://www.youtube.com/channel/UCN6azwb8x9kZkRCzOdmILSg
Linkedln  : https://www.linkedin.com/in/%C3%BCmit-yilmaz-b1531857
Со почит;
HD GRUP / UT Текстилна машинерија Надворешна трговија
Г-дин Умит ЈИЛМАЗ
www.hdtekstil.com
umityilmaz22@hotmail.com  (контакт 24/7)
+90 544 319 46 83 - Бурса, Турција